ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

Nέο Fusion Splicer Fitel S179 με ευθυγράμμιση του πυρήνα από τη Furukawa

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗΣ BMP21PLUS

Ο νέος εκτυπωτής σήμανσης BMP21+ είναι άμεσα διαθέσιμος στην τιμή των 79.00 Ευρώ + ΦΠΑ (σε συσκευασία blister, με ιμάντα συγκράτησης και μία κασέτα ετικέτας).

Επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά και αποκτήστε τον εκτυπωτή ΔΩΡΕΑΝ με κάθε αγορά 10 τεμαχίων ετικετών. Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε λεπτομέρειες του προϊόντος.

Το μοντέλο BMP21Plus, είναι τεχνολογίας thermal transfer, για μόνιμη θερμική αποτύπωση του μελανιού επάνω σε ετικέτες διαφόρων χρωμάτων.

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία υλικών ετικετών για σήμανση σε καλώδια, πίνακες, κατανεμητές, rack, συσκευές, ακόμα και για εξωτερική χρήση σε συνθήκες υγρασίας, βροχής, μεγάλης θερμοκρασίας. Περιλαμβάνει 104 σύμβολα για ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές σημάνσεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ειδική προσφορά ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδος. labeling

 –

ΝΕΟ SPLICER ΑΠΟ ΤΗΝ FURUKAWA

Η Furukawa Electric Co., Ltd. παρουσίασε πρόσφατα το νεότερο μοντέλο συσκευής συγκόλλησης οπτικών ινών, με κωδικό FITEL NINJA NJ001. Είναι φορητή συσκευή χειρός, ελαφριά και γρήγορη, για δίκτυα LAN (Local Area Network) και FTTx (Fiber to the home/building/node/curb). Διαθέτει την ονομαστή ανθεκτικότητα των προηγούμενων μοντέλων και προσφέρει επιπλέον ευκολία χρήσης.

Με χρόνο συγκόλλησης 13 δευτερόλεπτα, απώλειες 0.05dB, μπαταρία για 100 συγκολλήσεις και βάρος μόνο 970 γραμμάρια είναι η ιδανική συσκευή για γρήγορες επεμβάσεις, εξωτερικές εργασίες πεδίου και αποκαταστάσεις βλαβών. Προσφέρεται σε πολύ οικονομική τιμή.

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το βίντεο παρουσίασης της συσκευής.

Ninja2